Login

 

AANMELDEN

0598-393748

 

yingyang

 

 

 

 

 Titel site

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gezichtklein
Acupunctuur

is al eeuwenlang de belangrijkste vorm van geneeskunde in China, Japan en meerdere Oosterse landen. Het heeft een ontwikkeling van maar liefst vierduizend jaar doorgemaakt en sinds het in de zeventiger jaren in het Westen is doorgedrongen heeft het zich verder ontwikkeld en verbeterd. Momenteel wordt acupunctuur bij eenderde van de wereldbevolking toegepast.


Lees meer...

oorklein
Auriculotherapie

ofwel ooracupunctuur is een alternatieve geneeswijze afgeleid van de traditionele Chinese geneeskunde. Het is een vorm van acupunctuur, waarbij in dit geval naalden alleen op acupunctuurpunten in het oor worden gestoken. Men gaat er hierbij van uit, dat acupunctuur op deze punten van de oorschelp invloed kan hebben op het welzijn van organen in het hele menselijke lichaam.

Lees meer...
laser
Lasertherapie

Lasertherapie of LLLT (Low Level Laser Therapy) wordt toegepast bij klachten en aandoeningen van spieren, pezen en gewrichten. De laatste jaren zijn er vele onderzoekingen geweest, die een verbetering lieten zien van diverse klachten en aandoeningen van spieren, pezen en gewrichten.


Lees meer...

 

 

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.